GRACO LineLazer V 250MMA 98:2 HP Reflective

Самоходна бояджийска система за високо налягане на количка за нанасяне на хоризонтална пътна маркировка за двукомпонентни покрития
в съотношение на смесване 98:2 Graco LineLazer V 250 mma 98:2
Общи характеристики
Този модел система на Graco може да нанася двукомпонентни бои в съотношение на смесване 98:2. Някои основни преимущества на бояджийската система за високо налягане на количка за нанасяне на хоризонтална пътна маркировка Graco LineLazer V 250 mma 98:2 пред тези на останaлите конкурентни фирми - бутален тип система за Graco бояджийски помпи. Хидравлична помпа за задвижване на airless бояджийска помпа. Системите са снабдени с устройство за следене налягането в системата и автоматично поддържане, следене на преминалото количество боя, задаване на тип на режима и типовете маркировъчни линии. Помпената част е лесна за разглобяване и сервизиране. Лесно достъпен филтър за боя към помпата. Лесна настройка на ширината на линията за маркиране. Лесна смяна на цвета на боята. Възможност за работа отделно на бояджийските пистолети от машината.
Този тип машина е предвидена за работа с двукомпонентни бои в смесващо съотношение 98:2. Системата е окомплектована с пистолети с външно смесване, което предотвратява възможността за запушване.
Тип на двигателя - бензинов Honda GX 160 cc; 5.5 HP (4 kW)
Максимален дебит на боя - 9.5 л/мин.
Максимален размер дюза за 1 пистолет за боя - 0.055”
Максимален размер дюза за 2 пистолета за боя - 0.039”
Максимално работно налягане за боята - 230 бара
Средна прозводителност на машината при 300 микрона дебелина на боята при ширина на линията 10 см - за режим с 2 пистолета - до 9.0 км/ч.
Smart Control - Версия 2
Технически данни
ПараметърСтойност
Обем на резервоара за гориво3.6  l
Размер1650x810x1020  mm
Тегло405  kg
Технически спецификации
Технически спецификации