Хидравлични набивачи Chicago Pneumatic PDR

За набиване на стълбове или колове за огради, пътни знаци, пътни мантинели, или за други цели, за които е необходима здрава машина с много сила. Хидравличен набивач на СР се справят, независимо дали е мека почва или твърд като камък асфалт. Силата на ударите е впечатляваща, така че можете да набивате стълбове за рекордно време, без да са необходими усилия от ваша страна.
Общи характеристики
PDR 30 T: Лек, високочестотен набивач. Има вграден пускател в дръжката за бързо набиване на колове, анкери, оградни прътове, и колове за заземяване с малък диаметър. Набивачът приема стандартни 50 милиметрови прътове. Предлагат се адаптери или втулки за пръти с диаметър 18-65 mm.

PDR 75: Универсален набивач, подходящ за набиване на стълбове, анкери и оградни колове и е ефективен както за стоманени, така и за дървени стълбове. Използвайте лесната за поставяне адаптерна система и след секунди хидравличния набивач е готов да се справи с профили с максимален диаметър до 96 mm.

PDR 95: Набивач за големи натоварвания. Набива големи стълбове в пясък или почва при най-трудни условия за набиване. Той е проектиран така, че набиващото бутало да удря адаптерите за набиване директно за максимална сила на набиване. Предлагат се адаптери за стълбове до 150 mm в диаметър. За мащабни проекти PDR 75 и PDR 95 често се използват заедно с трактори или кранове, което улеснява вдигането и насочването на набивача.

МОДЕЛИ T - Функцията на пускателя е монтирана директно върху стълбонабивача за набиване на къси стълбове.
МОДЕЛИ RV - Оборудван с клапан за включване/изключване, монтиран в края на 2-метров заден маркуч за дистанционна експлоатация върху дълги стълбове. При работа с дълги стълбове, хидравличния набивач се вдига заедно със стълба.

За технически характеристики отворете приложената брошура.

Свързани продукти