® Каммартон България достави втора система за променливо смесване и шприцване на двукомпонентни материали Graco PR70v

През месец април 2019 г. „Каммартон България“ ЕООД достави на „Доландия България“ ЕООД от американската компания Graco втора система за променливо смесване и шприцване на двукомпонентни материали Graco PR70v с вградени захранващи помпи за два компонента и резервоари от неръждаема стомана за компонентите, както и допълнителни модули и аксесоари за подгряване на компонентите /смола и втвърдител/ с модул за управление Advance.

Двукомпонентната система Graco PR70v беше въведена в експлоатация на втората производствена линия на клиента и в момента работи паралелно с първата аналогична система, също доставена от „Каммартон България“ ЕООД.

Системите с разпределение на променливо съотношение на двукомпонентни материали Graco PR70v прецизно измерват, смесват и разпределят материали със среден до нисък вискозитет. Работят с широк спектър компонентни материали - епоксидни уплътнители и лепила, силикони, полиуретани и други. Съотношение на материалите е в диапазона от 1: 1 до 24: 1 с точност на съотношението от +/- 1%. Системите PR70v разполагат с интуитивен потребителски интерфейс, базиран на Graco Control Architecture, модулна система за обработка и управление на компоненти.