® Нови доставки на мобилни компресори CompAir

В края на отминаващата 2014 година, екипът на отдел “Строителна и индустриална техника” достави два броя нови компресори модел C20 от гамата на CompAir за мобилни компресори с дизелови двигатели.

Първият от тях беше предаден в края на месец ноември на водеща строителна фирма от град Русе. Компресорът ще бъде използван основно за работа с къртица при безизкопно полагане на тръби. Една седмица по-късно и вторият компресор беше доставен и въведен в експлоатация при клиент от град Бургас - специализирана фирма за монтаж на машини и съоръжения, ремонти и реконструкции в нефтохимическата индустрия и енергетиката. Компресорът ще захранва ръчни пневматични инструменти и бояджийско оборудване, ще се използва и за почистване чрез обдухване.

При тези клиенти изборът на компресори CompAir се дължи не толкова на изключително изгодната цена, отколкото на доверието в марката и доставчика, двегодишната гаранция и не на последно място на краткия срок на доставка от само три седмици след заявката. Първите впечатления след въвеждане в експлоатация са удобство при транспорт и лесно използване, нисък разход на гориво, допълнителна сигурност чрез двустранно заключващия се капак на компресора.

Допълнителна информация за моделната гама с капацитет от 2.0 до 3.5 m³/min можете да получите, като изтеглите приложената БРОШУРА в pdf формат.

С това новините за мобилни компресори CompAir не се изчерпват ... в скоро време ще бъде доставен компресор с производителност 10.5 m³/min при 14 bar, произведен и оборудван според специфични изисквания на клиента.