Успешен старт за КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ и полската компания ECKERT CUTTING TECHNOLOGIES

В началото на 2020 г. КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ достави и монтира CNC машина Sapphire за плазмено 3D рязане на фирма КОЛОВАГ АД, гр. Септември.

Sapphire на полската компания ECKERT е оптимизирано решение за тежката индустрия и изключително популярно сред металообработващите фирми и всички, които разчитат на ефективността и надеждността. Благодарение на широката гама от приложения като газо-кислородно и плазмено рязане, плазмено маркиране, Sapphire е универсален инструмент, способен да отговори на най-високите очаквания. Работейки в повече от 400 промишлени предприятия по целия свят, машините за рязане Sapphire утвърждават най-високото си качество всеки ден.

Машината Sapphirе е за обработка на листов материал с размери 3000 mm x 10000 mm. Оборудването включва плазмената глава Vortex 3D FL, позволяваща произволно скосяване на метални листове. Последното поколение плазмен токоизточник XPR300 с автоматична газова конзола Core™ на Hypertherm, позволява точно и качествено рязане на голям диапазон дебелини. Разбира се светлинните обезопасителни бариери и сензори отговарят на актуалните стандарти за безопасност.

Машината бе успешно монтирана и пусната в експлоатация от инженерите на ECKERT и КАММАРТОН България.

КАММАРТОН изготвя индивидуални решения спрямо нуждите и изискванията на клиента.


Свързани продукти