® Grindex Major N, 4” – осезаемо намалява оперативните разходи

Каммартон България продаде 3 броя дренажни помпи Grindex Major N, 4” в град Скопие на новия за компанията клиент - ZSF KOM. Фирмата е работила с турски и гръцки представители, но след щателно проучване решава да се обърне към Каммартон.

Дренажната помпа Grindex Major N, 4” е сред най-популярните модели в раздела дренажни и притежава всички важни функции и предимства, като останалите модели помпи, с разликата че осигурява най-ниската цена за кубичен метър изпомпана вода и така значително намалява оперативните разходи. Този клас помпи използват мощност от 0.85 дo 90 kW. Предназначени за професионална употреба в труднодостъпни места като мини, строителни обекти, тунели и други. Дренажните помпи Grindex за обезводняване могат да се справят с вода, която съдържа абразивни частици и да работят на сухо благодарение на уникалния си клапан, който дава възможност за охлаждане на въздуха на двигателя. Дори не е необходимо да бъде под непрекъснато наблюдение. Революционният хидравличен дизайн осигурява висока устойчивост на износване.

Целият процес на покупко-продажба се осъществява в рамките на два дни. Отправена е покана за бъдеща съвместна работа от страна на клиента.