АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2024 и GREEN ENERGY 2024

Международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство  АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и изложението за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове  GREEN ENERGY ще се проведат паралелно от 03 до 06 април 2024 година.
Каммартон България ще вземе участие и в двете изложения. Подготвили сме специални промоционални предложения и демонстрации на машини, инструменти и продукти от Beton Trowel, Robsys, Graco, Milwaukee, Bosch и много други!

Специалните ни акценти тази година са върху нашите нови партньори:

  • Beton Trowel - водещ европейски производител на пълната гама машини за обработка и уплътняване на бетон, вибратори за бетон, виброрейки, ръчни инструменти и други.
  • Robsys Europe GmbH (Robotic Systems) предлага решения със своите специални патентовани роботизирани продукти в областта на почистването на слънчевите енергийни системи и електроцентрали, небостъргачите и стъклените оранжерии. От 2007 г. до сега е разработила много иновации и стандартизации в тази област. Като водеща компания в сектора на роботите за почистване, тя има значителен принос със своята автономна технология за повишаване на енергийната ефективност и осигуряване на устойчивост и безопасност на работа.

Очакваме Ви на щанд В3 в зала 3, ИЕЦ - София на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2024 и на щанд В1 в зала 4, ИЕЦ - София на GREEN ENERGY 2024.

Използвайте прикачената покана за вход с QR код за безплатен билет или

➡ Влезте в платформата https://iec.urboapp.com/bg/e15810-architectural-building-week-2024

➡ Регистрирайте се

➡ Заявете ... бр. билети

➡ Въведете кода за Архитектурно-строителната седмица: abw24

➡ Въведете кода за Green Energy: greenenergy24

➡ Завършете покупката

➡ Свалете билетите от Вход/Ваучери

Имайте в предвид, че от един имейл адрес може да се генерират само веднъж безплатни билети (с едно влизане в регистрацията). При следващи влизания в създадената регистрация могат да се генерират само платени билети. Генерираните билети важат за безплатен вход – еднократно, при представянето им на входа на Интер Експо Център.