Mora of Sweden AB променя името си на Morakniv AB

През 2016 Mora of Sweden AB празнува 125 годишнина! Дългогодишната традиция в производството на първокласни ножове от маркирането на стоманата до опаковката на готовия нож води до естествената промяна на името, което става Morakniv AB.

Редица събития и активности са посветени на 125-та годишнина. Този месец Morakniv представи трите най-нови ножове - Garberg, Eldris & Kansbol, наречени с имената на пасища /'fäbodar'/, разположени в близост до фабриката в градчето Mora, Швеция, в израз на уважение към хората работели и живели там.

Ние от Каммартон България приветстваме нашите партньори и приятели от Morakniv с годишнината. Новата колекция ножове ще бъде произведена и доставена в края на август месец в офисите и магазините на Каммартон България, единствен официален представител за България. За повече информация се обръщайте към нашите продуктови специалисти.

А докато сме в нетърпеливо очакване, е дадена уникалната възможност да тествате един от най-новите модели, преди те да достигнат магазините. Опишете във facebook страницата на Morakniv: https://www.facebook.com/Morakniv/ кой от ножовете искате да поставите на изпитание, как и къде ще го използвате, като добавите и маркери (hashtags) # Eldris, # Garberg или # Kansbol. От Morakniv ще изпратят нож на тези описания с най-добрата и най-вдъхновяваща мотивация. http://outdoornews.morakniv.se/

Разгледайте брошурата и очаквайте повече подробна информация!