RAMPLO - нов партньор на Каммартон България

Имаме удоволствието да Ви представим новия ни партньор RAMPLO - световно известен производител на висококачествено складово оборудване с акцент върху мобилни и стационарни товарни рампи от Украйна.

RAMPLO разработват широка гама товарни рампи с всякаква сложност и товароносимост.
Мобилните рампи RAMPLO са специално оборудване, което позволява на мотокар да товари и разтоварва камиони и железопътни вагони като се предвижва от нивото на земята до тяхното ниво. Подвижната рампа работи като подвижен мост и може да се регулира по височина. Поради своята хидравлична система, рампата служи като връзка между нивото на земята и нивото на каросерията на камион, пода на железопътен вагон.
Стационарните рампи за товарене RAMPLO свързват нивото на земята с нивото на склада и се състоят от наклонена част и малък свързващ мост, с възможни опции -  с или без хоризонтален борд.

Към гамата продукти са добавени и товарни платформи, мобилни и стационарни хидравлични докове, бордове и мостове, сгъваеми повдигащи платформи, приставки и приспособления за мотокари.

Продуктите са представени не само в стандартните модели - произвеждат се и такива по клиентски заявки с индивидуални изисквания.

RAMPLO предлагат оборудване с уникални характеристики, високо качество и възможно най-ниски цени в Европа, Азия и Америка.

Каммартон е дилър за България на оборудване от RAMPLO.