Затворена заваръчна глава AXXAIR водна 6 - 52 mm

Затворена орбитална заваръчна глава
Общи характеристики
Диаметър ф6 - ф52mm
Нова гама от затворени орбитални заваръчни глави, които отговарят на най-високите изисквания за заваряване в ограничени и тесни пространства.
Перфектна газова защита в заваръчната глава благодарение на затворената камера: заваряване с много малко оцветяване в зоната на заваряване.
Лесна употреба: Интуитивен интерфейс и параметри, адаптирани към характеристиките на тръбите. Софтуер, интегриран в заваръчните апарати SAXX.
Висококачествени и повтарящи се заварки в ограничени и тесни пространства.

Голям отварящ се прозорец с капак от защитно стъкло за проверка на подравняването на електродите след затягането на заваръчната глава.
Система за затваряне с регулируема сила без инструменти. Позволява прецизно регулиране на усилието на челюстите върху заваряваната тръба и помага за лесно откопчаване след заваряване.
Касети за заваряване в ограничени пространства като опция. Лесно позициониране на касетата върху заваряваните части преди фиксиране на централното тяло на главата.
Оптимизирано управление: Ергономична дръжка с меки гумирани зони.Интегрирани бутони за дистанционно управление от неръждаема стомана.

Технически характеристики:

- Водно охлаждане на държача на електродите/ротора и алуминиевите фланци
- Отваряне на двете рамки
- Тънки колектори от неръждаема стомана и широки алуминиеви колектори
- Осветено лого от всяка страна, което показва дали захранването е включено или изключено и дали машината е в заваръчен цикъл или не
- Специфични електроди според диаметъра
- Двигател с енкодер: позволява стартиране от всяко ъглово положение на електрода
- Висока степен на защита срещу образуване на дъга извън електрода
- Всички глави се доставят във водо- и прахоустойчив куфар и с комплект за окачване
- 8 метра кабел
- Тегло: 8.6 kg

Свързани продукти