Разрушителна машина BROKK 900

Разрушителна машина BROKK 900
Общи характеристики
Стандартният Brokk 900 се предлага с опция за два различни хидравлични чука, като и двата са по-мощни от чука предлаган на предшественика Brokk 800.
- BHB 1500: хидравличен чук с тегло 1500 kg за абсолютно най-твърдите материали. В комбинация с хидравличната мощност на Brokk 900, това доставя феноменална сила при всеки удар. Отлично за разбиване на наистина твърд камък.
- BHB 1300: Малко по-лек хидравличен чук /тегло 1300 kg/ за максимална производителност при разрушаване на тежки бетони. Когато не се кърти здрава гранитна скала, по-високата честота на ударите и по-компактния размер на този чук ще увеличат максимално производителността.
Разбира се, както при всички разрушителни Brokk роботи, е лесно да сменяте прикачните устройства, за да сте сигурни, че винаги имате оптималното такова за работа.
Brokk 900 Rotoboom е проектиран за максимална гъвкавост в приложения, където достъпът и точността са по-важни от мощността. Той има 360-градусово непрекъснато въртене на стрелата с плавни движения за максимална прецизност, защитен е от топлинно въздействие при извършване на огнеупорни работи в металургията и се предлага с патентованият от Brokk специален хидравличен чук.
И двата модела Brokk 900 се предлагат с опция за електрическо или дизелово задвижване. Електрическият мотор е очевидният избор, както за най-ниски разходи за работа, така и като най-екологичен вариант. Новият дизелов двигател обаче не изостава, отговаряйки на най-строгите стандарти за емисии, които съществуват днес. Той е съвместим както с американския стандарт EPA Tier 4 Final, така и с европейския стандарт euro V.
И накрая, обслужването на Brokk 900 е изключително лесно. Въпреки че машината е с тегло от 11 тона, тя е проектирана да се обслужва от един човек. Не е необходимо използването на повдигателни съоръжения при обслужването и.
Технически данни
ПараметърСтойност
Тегло11400  kg
Минимална широчина2150  mm
Минимална височина2545  mm
Мощност на двигателя71  kW
Препоръчително макс.тегло на прикачения инструмент1500  kg
Максимален вертикален достъп с инструмент9.1  m
Максимален хоризонтален достъп с инструмент8.5  m
Ниво на шум99  dB(A)
Точка на замръзване-40  C
Технически спецификации
Технически спецификации